Зварювальний килимок для сидіння SeatMat

350 грн Купити

Килимок зварювальника для сидіння SeatMat призначений для теплоізоляції працівника під час проведення зварювальних та монтажних робіт на відкритому повітрі в холодну пору року або в неопалюваному приміщенні. SeatMat – це портативне виконання килимка, в якому передбачені шльовки для ременя, що дозволяє працівникові звільнити руки та вільно переміщатися об'єктом.

Килимок зварювальника для сидіння SeatMat призначений для теплоізоляції працівника під час проведення зварювальних та монтажних робіт на відкритому повітрі в холодну пору року, або в приміщенні, що не опалюється. SeatMat – це портативне виконання килимка, в якому передбачені шльовки для ременя, що дозволяє працівникові звільнити руки та вільно переміщатися об'єктом.

· Дуже легкий

· Відмінні теплоізоляційні характеристики: -50 0C…+105 0C

· Еластичність при низьких температурах

· Не пропускає вологу

· Висока міцність та стійкість до стирання

· Захист працівника від контакту з іскрами, розпеченими бризками, окалиною, водою, парою, олією, продуктами нафтохімії та іншими агресивними хімічними елементами

· Наповнювач килимка створює ефект м'якої подушки, що суттєво підвищує комфорт при проведенні зварювальних, вогневих та монтажних робіт.

· Виготовлений з екологічно чистих матеріалів, що не містять азбест.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ:

Габаритні розміри: 500х500х10 мм (ДхШхВ)

Температура застосування: -50 0C…+105 0C, термостійкість зовнішньої тканини: +550 0С

Група горючості: Г1.

Умови експлуатації: приміщення/вулиця

Товщина теплоізоляції: 10 мм.

Термін поставки – 3-4 дні.