X

Заказать обратный звонок

X

Замовити зворотній дзвінок

X

Оформить заказ

Open/Close Menu

Зателефонуйте нам:

Напишіть нам
Ми Вам зателефонуємо »

Термопак » Магазин » Вироби для зручності та захисту зварювальника -

Фартух зварювальника Shield призначений для захисту працівника від розпечених іскор, бризок, теплового випромінювання, при проведенні легких зварювальних та вогневих робіт.

Зварювальний мат різних розмірів WeldMat призначений для теплоізоляції працівника під час проведення зварювальних та монтажних робіт на відкритому повітрі в холодну пору року, або в приміщенні, що не опалюється. Різні розміри дозволяють виконувати роботи як сидячи, так і лежачи.

Зварювальний килимок, килимок для зварювальника, зварювальний екран, зварювальна подушка WeldPad з розмірами – 400х300х100 мм у зібраному вигляді, 400х600х50 мм – у розкладеному вигляді.

Килимок зварювальника для сидіння SeatMat призначений для теплоізоляції працівника під час проведення зварювальних та монтажних робіт на відкритому повітрі в холодну пору року або в неопалюваному приміщенні. SeatMat – це портативне виконання килимка, в якому передбачені шльовки для ременя, що дозволяє працівникові звільнити руки та вільно переміщатися об'єктом.

© 2006 - 2023, ТОВ "Швидкознімна теплоізоляція "Термопак""
Просування сайту - PROject SEO
Сайт создан в системе uCoz -->