Накидка-чохол на лобове скло автомобіля UNISOLAR (1300х1900х730мм)

оптом під замовлення грн Купити

Універсальна накидка-чохол UNISOLAR (1300х1900х730мм) на лобове скло автомобіля з металізованої тканини має розмір 1900 мм (ширина верху накидки) х 1300 мм (ширина низу накидки) х 730 мм (висота накидки).


Універсальна накидка-чохол UNISOLAR (1300х1900х730мм) на лобове скло автомобіля з металізованої тканини має розмір 1900 мм (ширина верху накидки) х 1300 мм (ширина низу накидки) х 730 мм (висота накидки). Такий типорозмір дозволяє задовольнити в захисті від сонця майже всі легкові автомобілі, крім Е-класу і мікроавтобусів. Рекомендуємо перед замовленням заміряти ширину і висоту лобового скла свого автомобіля.

Металізована тканина стійка до УФ випромінюванню, до намокання, до механічного впливу. Легко і просто складається для зберігання в багажнику. Універсальність накидки також в тому, що вона буде ефективна не тільки влітку, а й взимку від інею, снігу та криги. Також в конструкції накидки передбачені потовщення по краях крил для виключення крадіжок методом витягування накидки з під гуми передніх дверей.

Інструкція по застосуванню:
Накидка-чохол для лобового скла застосовуються для захисту лобового скла від сонячної радіації, як наслідок нагрівання салону автомобіля через лобове скло, а також взимку як захист лобового скла від інею, снігу та криги. Накидка поставляється в складеному вигляді, закріплена однієї гумкою. При установці накидки на лобове скло слід виконати наступні дії:
1. Накидка-чохол є універсальним виробом і не виготовлена ​​на конкретний автомобіль. У зв'язку з цим конфігурація накидки і її крил дозволяє розмістити нижче або вище на лобовому склі, щоб домогтися максимальної ефективності.
2. Розгорнути накидку і прикласти на лобове скло вузькою частиною накидки до двірників металізованої стороною в назовні (влітку) або зворотного кольоровий стороною (взимку).
3. Якщо є поривчастий вітер, то необхідно закріпити складської гумкою накидку за дзеркало на передніх дверей, що б один край накидки не залежав від поривів вітру.
4. З іншого боку лобового скла накидку треба закріпити, притиснувши дверима, попередньо її відцентрувати щодо нижньої частини лобового скла. При необхідності накидку можна заправити під двірники.
5. Після цього накидку необхідно притиснути рукою біля протилежної стійки лобового скла і зачинити двері. Зачинити двері потрібно з короткої дистанції, інакше накидка буде викидатися потоком повітря при закритті при широко відчинених дверях.
6. Не все вийде ідеально з першого разу, так як не відразу буде зрозуміло, як правильно відцентрувати накидку так, щоб не було перекосу і вона повністю закривала би лобове скло.
7. Після 2-3 раз з'явиться навик, який забезпечить швидку установку і зняття накидки на лобовому склі.
8. Конфігурація накидки дозволяє розміщувати нижче або вище накидку в залежності від розміру лобового скла Вашого автомобіля для забезпечення максимального захисту всій площині лобового скла.
9. Після експлуатації накидки необхідно звільнити її крила від передніх дверей автомобіля і скласти накидку, закріпивши її в складеному вигляді гумкою, для зберігання в багажнику.
11. Якщо накидка стала брудною, то необхідно протерти вологою (не мокрою) м'якою ганчіркою, змоченою в слабкому мильному розчині. Після цього протерти накидку вологою ганчіркою, сполоснути в чистій воді. Складати накидку можна через 5 хвилин після такого очищення, тому що потрібен час, щоб накидка висохла.