Накидка-чохол на лобове скло авто MAXX/B (1250х1900х1000мм)

оптом під замовлення грн Купити

Типорозмір B (легкові автомобілі малого класу B). Розміри накидки МАХХ/B - 1250 мм (ширина низу) х 1900 мм (ширина верху) х 1000 мм (висота накидки).


Типорозмір B (легкові автомобілі малого класу B). Розміри накидки МАХХ/B - 1250 мм (ширина низу) х 1900 мм (ширина верху) х 1000 мм (висота накидки).

Відмінність накидок-чохлів MAXX/B (тканина з металізованим напиленням) від MAX/B (спінений поліетилен), обумовлено застосованням матеріалу накидок. MAXX/B більше підходить для зимових умов експлуатації, MAX/B - ефективніше для літніх умов. Але обидві накидки можна застосовувати цілий рік.

Матеріал - тканина з металізованим напиленням стійка до УФ випромінюванню, до намокання, до механічного впливу. Легко і просто складається для зберігання в багажнику. Універсальність накидки також в тому, що вона буде ефективна не тільки влітку, а й взимку від інею, снігу та криги. Також в конструкції накидки передбачені потовщення по краях крил для виключення крадіжок методом витягування накидки з під гумою передніх дверей.

Інструкція по застосуванню:
Накидка-чохол для лобового скла застосовуються строго для захисту лобового скла від снігу, криги, інею і сонячної радіації, як наслідок виключає нагрівання салону автомобіля через лобове скло. Накидка поставляється в складеному вигляді, закріплена однієї кріпильної гумкою. При установці накидки на лобове скло слід виконати наступні дії:
1. Накидка-чохол є універсальним виробом і не виготовлена ​​на конкретний автомобіль. У зв'язку з цим конфігурація накидки і її крил дозволяє розмістити нижче або вище на лобовому склі, щоб домогтися максимальної ефективності.
2. Розгорнути накидку і прикласти на лобове скло вузькою частиною накидки до двірників стороною (сіра сторона), з якої нанесено металізоване напилення. Це важливо влітку для захисту салону автомобіля від нагрівання сонячними променями. Взимку ж можна встановити накидку зовні чорної (кольоровий) стороною, тому що це дозволить швидше розморозити сніг, ожеледь і іній на накидці.
3. Якщо є поривчастий вітер, то необхідно закріпити кріплення гумкою накидку за дзеркало на передніх дверей, що б один край накидки не залежав від поривів вітру.
4. З іншого боку лобового скла накидку треба закріпити, притиснувши дверима, попередньо її відцентрувати щодо нижньої частини лобового скла. При необхідності накидку можна заправити під двірники. Або, навпаки, спустити її нижче, але поверх двірників, якщо є в цьому необхідність для кращого розміщення накидки на лобовому склі.
5. Після цього накидку необхідно притиснути рукою біля протилежної стійки лобового скла і зачинити двері з короткої дистанції, інакше накидка буде викидатися потоком повітря при закритті при широко відчинених дверей.
6. Не все вийде ідеально з першого разу, так як не відразу буде зрозуміло, як правильно розташувати накидку так, щоб не було перекосу і вона повністю закривала лобове скло.
7. Після 2-3 раз з'явиться навик, який забезпечить швидку установку і зняття накидки на лобовому склі.
8. Конфігурація і висота накидки дозволяє розміщувати нижче або вище накидку в залежності від розміру лобового скла Вашого автомобіля для забезпечення максимального захисту всій площині лобового скла.
9. Таким чином, на один і той же автомобіль підійде різні типорозміри накидок, наприклад, на автомобіль Тойота Камрі підійде типорозмір С при тому, що для цього автомобіля рекомендована велика накидка типорозміру DE.
10. Після експлуатації накидки необхідно звільнити її крила від передніх дверей автомобіля і скласти накидку, закріпивши її в складеному вигляді кріпильної гумкою, для зберігання в багажнику.
11. Якщо накидка стала брудною, то необхідно протерти вологою (не мокрою) м'якою ганчіркою, змоченою в слабкому мильному розчині. Після цього протерти накидку вологою ганчіркою, сполоснути в чистій воді. Складати накидку можна через 5 хвилин після такого очищення, тому що потрібен час, щоб накидка висохла.